2 thoughts on “Frostwanderers, part 13 of 44, plain…

 1. Alltså, din Frostwanderersserie tycker jag verkligen är hur bra som helst, och den här bilden är inget undantag. Designen är så jävla läcker verkligen – nu blir det mycket superlativ här men jag har svårt att kontrollera mig när jag ser nåt som jag tycker så här mycket om. Trycker du upp alla i följd i en liten bok eller nåt så ska jag ha en.

  1. Bugar och tackar!
   Alltid kul att höra att nån gillar det man har lagt en massa jobb på att teckna :)
   Jag hoppas kunna göra en liten bok såsmåningom, jag lovar att höra av mig då :D
   glöm inte att jag vill ha din bok också!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s